Welkom bij

Wereldwinkel Lochem

donatie voor Stichting Simbolica Projecten

 

 

Uit het verslag van Aldine:

Deze afgelopen week veel op pad geweest met Juan Manuel en zijn vrouw Nelly. Onze zilverproducent die we steeds meer van het werk geven omdat ze t nodig hebben, hoge kwaliteit leveren, ik ze kan vertrouwen in alles en ze ook nog op tijd leveren.

Tijdens de kerstbijeenkomst heeft het Simbolica team uit een aantal nieuwe ontwerpen/symbolen de 12 beste gekozen. Deze heb ik besproken met Juan Manuel en 8 kunnen we maken met behulp van verschillende technieken. Terwijl Juan Manuel bezig was met het maken van de proefmodellen zijn Nelly en ik op zoek gegaan naar stenen in druppelvorm zoals het turkooise van model JM21, daar zou ik graag een lijn van willen maken met verschillende steensoorten. Maar dat valt nog niet mee, want wat wij willen moet op bestelling en vervolgens weet je niet hoe hoog de prijs op dat moment zal liggen.

Ook stenen in hartvorm zoeken we zodat Juan Manuel deze in zilver kan vatten. We hebben in ieder geval vast roze kwarts gevonden en hopelijk komt er nog meer.

De proefmodellen zijn erg goed gelukt dus daar zien jullie binnenkort meer van! Ook nog 3 kruisjes en een zilveren hartje en hele mooie zwangerschapsballetjes! Ik zal wat fotos uploaden.

En, ik kon Juan Manuel en Nelly het goed nieuws brengen (altijd leuk (-: ) dat wereldwinkel Lochem hun hele gereedschapsproject financiert! 1251 EUR is hier een hoop geld en dat geef je niet zomaar uit. We zijn dus druk bezig overal prijzen te vergelijken en offertes op te vragen. Ze zijn er superblij mee en zochten naar een manier om wereldwinkel Lochem te bedanken..het resultaat is de foto.

Jeetje, alweer de laatste werkdag vandaag... en ik heb jullie nog niet eens verteld over de nieuwe laptoptassen van Francisco (Panajachel), de superdeluxe lederen rugzakken, laptoptassen en iPad hoezen van Gustavo en Henry (Guatemala stad), alle nieuwe bijouterie van Antonio (Santiago de Atitlan) van recycled glas en natuurlijk heb ik ook Chano bezocht en komen de zilveren maori hangers (koru, twist, matau) er veel aan!