Welkom bij

Wereldwinkel Lochem

Dopper tappunt

Wereldwinkel Lochem promoot kraanwater!

Al jaren een topper in ons assortiment: De Dopper: het ideale flesje voor kraanwater, Duurzaam, Handig en Mooi. De Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Inmiddels bestaat de Dopper al 5 jaar!

Het flesje is ontworpen door een Nederlandse ontwerpster en wordt in Nederland klimaat neutraal en vrij van BPA geproduceerd. De Doppers zijn er inmiddels in maar liefst 7! kleuren verkrijgbaar. Lief roze, koel blauw, chique wit, of fris oranje, en jong groen kende u al, nu is er ook mooi paars en als laatste nieuwkomer: hello yellow. Aan u de keuze! 


Lege Dopper? Ter promotie van kraanwater zijn er in Nederland al veel plaatsen waar gratis kraanwater kan worden getapt. Handig voor onderweg. Ook de wereldwinkel Lochem is zo’n tappunt. Bent u onderweg en uw Dopper is leeg, u kunt uw Dopper bij ons laten vullen met kraanwater. Er bestaat ook een app waarop alle tappunten te zien zijn.

De Dopper past prima in het randassortiment van de Wereldwinkel. Dat zijn producten waar we achter staan, en waarvan een deel van de opbrengst gaat naar mensen of projecten in ontwikkelingslanden. Zo gaat van elke Dopper een deel van de opbrengst naar SIMAVI, voor drinkwaterprojecten in Afrika en Azië. Omdat schoon drinkwater lang niet overal zo vanzelfsprekend is als hier in Nederland.

NB de roze dopper gaat uit het assortiment